Авиокомпанията Qantas ще възстанови парите или ще понижи категорията на стотици

...
Авиокомпанията Qantas ще възстанови парите или ще понижи категорията на стотици
Коментари Харесай

Qantas продала погрешка евтини билети за първа класа на стотици пътници

Авиокомпанията Qantas ще възвърне парите или ще намали категорията на стотици пасажери, на които предходната седмица са били продадени полети първа класа с голяма отстъпка заради неточност в кодирането.

„ За страдание, това е случай, в който цената в действителност е била прекомерно добра, с цел да е истина “, съобщи представител на австралийската самолетна компания, представен от
В четвъртък, когато на уеб страницата на самолетната компания беше оповестена неверната оферта, към 300 души бързо резервираха двупосочни полети сред Австралия и Съединени американски щати, като заплатиха с 85 % по-малко от нормалната цена за първа класа.

Qantas съобщи, че ще трансферира пасажерите, закупили преференциалните билети, в бизнес класа - едно ходило по-ниско от първа класа - „ без спомагателни разноски “. Клиентите заплатиха по-малка част от нормалната цена, като понижените цени бяха налични на уеб страницата за към осем часа. Това значи, че са платили няколко хиляди австралийски $ за билети, които би трябвало да костват повече от 20 000 австралийски $ (10 000 паунда), които им дават право на уиски и шампанско, меню с храна по желание, както и матрак с мемори пяна и „ меню с възглавници “, когато желаят да спят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР